perjantai 29. huhtikuuta 2011

Testissä arkialushousut, osa I

Kas, arkistojen kätköistä löytyi tällainen, viime vuoden puolella aloittamani tekstin pätkä! Pannanpa sen nyt esille, testituloksia luvassa pikaisesti.

Käytän arkisin mieluiten mustia, mahdollisimman mukavia ja yksinkertaisia alushousuja. Niiden pitäisi olla myös nätit ja mieluiten matalavyötäröiset. Vihaan stringejä, karsastan tai-malleja, pidän pöksyistä joissa on pienet lahkeet. Materiaalifriikkinä haikailen tietysti luonnonkuitujen perään, ja pohdin ihan vakavissani, voisiko silkkisiä pöksyjä käyttää joka päivä?

Pöksyvalikoimani kaipaa kipeästi päivitystä. Eräistäkin juuri-synnyttäneen-naisen-vatsaa-mukavasti-tukevan-mallisista pikkareista mies totesi että "mä haluaisin polttaa noi. Enkä kyllä yhtään ihmettele, karseathan ne on! Ja viimeisimmästä synnytyksestäkin on sentään vierähtänyt jo yli kaksi vuotta...

No niin, minulla ei siis ole mitään hyväksi havaittua, tuttua alkkarimallia eikä edes suosikkivalmistajaa, joten ostin useammat erilaiset pöksyt testattavaksi. Joukossa on kahdet luonnonkuituiset aviomiehen hyväksymät kuumapeppu-alkkarit, yhdet mikrokuitupöksyt ja kahdet italialaiset, leskirouvamalliset silkkivilla-alushousut. Mustana hevosena testissä on älyttömän ihanat silkkiset pitsishortsit jotka saattavat olla liian epäkäytännölliset jokapäiväiseen käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti