keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Suukkosuu

Julkaistu Lily-palstallani 4.2.2011

Ylellinen huulipuna on mainio arkipäivän sulostuttaja - eikä se keikuta pahasti budjettiakaan. Vaikka opiskelijan saldolla on turha edes haaveilla Chanel-laukusta, Chanel-huulipunan voi silti hankkia käsilaukkunsa aarteeksi.

Viime keväänä lanseerattu Rouge Coco ja erityisesti Vanessa Paradis'n huulilla hehkuva sävy Mademoiselle aiheutti pienen ilmiön, ja kyseinen sävy oli välillä loppuunmyyty.



Kuva: Chanel

En ihmettele, että juuri tästä sävystä tuli suosittu - se on loistava, moneen käyttöön sopiva puna, tarpeeksi pehmeä arkikäyttöön päivänvalossa, mutta siinä on tarpeeksi ytyä myös iltaan. Punassa ei ole kimalletta, eikä se ole yhtään tahmea, vaan koostumus on silkinpehmeä, lähes huulivoidemainen. Omalle ihonvärilleni eivät tavalliset beiget nudepunat sovi ollenkaan, mutta oikein ohuena kerroksena Mademoiselle on mainio, ruusuinen nude. Rajauskynän kanssa taas huulista saa kunnolla punaiset. Ei siis ihme, että en ole koko vuonna kaivannut mitään muuta huulipunaa.

Kevään lähestyessä alkaa kuitenkin tehdä mieli jotain uutta ja raikasta, ja Chanel tarjoaakin jotain erityisen jännittävää. Rouge Coco saa pikkusisaren: kevyempi, kuultavampi ja kiiltävämpi Rouge Coco Sheer lanseerataan maalis-huhtikuun vaihteessa. Jo helmikuussa, juuri ystävänpäivän alla, valittuihin liikkeisiin tulee myyntiin - mutta vain muutamaksi päiväksi- yksi sävy, Boy, joka on herkkä, viileä ruusunpuna.



Kuva: Style.com

Juuri tällaista epähuulipunaa olen etsinyt pienen ikuisuuden. Epäilen, että helmikuun 10. päivä on turha leiriytyä kotimaisten tavaratalojen Chanel-tiskien läheisyyteen Boyn kaipuussa, mutta yrittänyttä ei laiteta - ja viimeistään huhtikuussa sävy on saatavilla täälläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti